O nama

Saznajte nešto o nama i našem dugogodišnjem radu, tradiciji i trudu.

Tradicija i kvaliteta

Od trenutka kada je obitelj Fabijanić otvorila svoja vrata 2001. godine u Novačkoj ulici, Pizzerija Domino postala je nezaobilazno odredište za sve ljubitelje ukusnih pizza i neodoljivog roštilja. Ova obiteljska pizzerija nije samo mjesto gdje se hrana priprema – ona je oaza okusa i gastronomske strasti koja svakodnevno privlači goste iz cijelog grada. Osim hrane, Pizzerija Domino nudi i udoban i ugodan ambijent u kojem možete uživati s obitelji i prijateljima.  Sada, više od dvadeset godina kasnije, Pizzerija Domino je postala neizbježno odredište za sve ljubitelje dobrog jela i druženja. Naša obiteljska tradicija traje, a naša strast za pripremom vrhunske hrane ostaje nepromijenjena. Dobrodošli u našu pizzeriju, gdje svaka pizza i roštilj ima svoju priču, a svaki obrok je praznik za nepce.

Gdje se nalazimo?

Pizzeria Domino nalazi se u Novačkoj ulici 250, u zagrebačkoj Dubravi. Posjetite prekrasan i povučen kraj, okružen zelenilom. Bez obzira na to, ističemo se i svojom iznimnom dostupnošću cijelom Zagrebu, spojivši rustični ugođaj s lakoćom pristupa urbanim ljubiteljima dobre hrane i pića.
Koristimo "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem istih. View more
Prihvati